fbpx
';

wij zijn SaM&

Simona & Miranda. Een mix van Rotterdamse mentaliteit, Brabantse gezelligheid en Italiaans temperament. We doen wat we leuk vinden, gewoon omdat het leven te kort is om dat niet te doen. SaM& staat voor een scherpe blik van vier groene ogen, voor creativiteit in het kwadraat en voor persoonlijk contact met aandacht. SaM& is gewoon SaM&.

 

Simona

de S in SaM&

Simona
woont met
mijn twee zoontjes van 8 (Tomàs) en 10 (Matteo) en mijn kat (Puma)
opgegroeid
in Haastrecht en Nieuwegein met mijn drie totaal verschillende zussen, Italiaanse moeder, Nederlandse vader
loves
mijn kinderen, familie, vrienden, muziek, lezen, wijn, uitgaan, zwemmen in de zee, dansen, gezelligheid, sporten en wandelen
hates
negatieve mensen, oneerlijkheid, spreken voor grote groepen, sleur, grote ego’s, opruimen
sterrenbeeld
weegschaal
levensmotto
Alles komt goed!

Miranda

de M in SaM&

Miranda
woont met
mijn vriend en twee puberdochters op een schip
opgegroeid
in Brabant met twee knettergekke maar hele lieve (tweeling) zussen, sportieve vader, kunstzinnige moeder en heel veel huisdieren.
loves
gezin, familie, chocola, wijn, natuur, fotograferen, creëren, sporten en varen
hates
kortzichtigheid, egoïsten, onrechtvaardigheid, ongelijkheid, muggen
sterrenbeeld
leeuw
levensmotto
Let’s all be hippies!

ons verhaal

We hebben 12 jaar SaM&gewerkt bij Unilever. Daar hielpen we Key Accounts in de kanalen Leisure & Events, On the Go en Catering op het gebied van Sales & Marketing. Omdat we graag impact wilden maken op de wereld en niet alleen grote bedrijven maar ook kleinere bedrijven wilden helpen, zijn we 5 jaar geleden SaM& gestart. De naam SaM& betekent niet alleen samen (sam+ en teken=SaM&), maar de hoofdletters zijn ook de letters van onze namen, Simona en Miranda én van Sales en Marketing. Doethetgewoon staat voor Rotterdam, gewoon doen, geen blabla, we gaan ervoor. En voor fun. We doen het gewoon, maar natuurlijk niet gewoon. 

onze missie

We vinden dat kwalitatieve marketing & communicatieactiviteiten toegankelijk en mogelijk moet zijn voor alle ondernemers die een bijdrage willen leveren aan het leuker maken van de wereld. Hoe groot of klein een bedrijf ook is en hoe groot of klein het budget, elk bedrijf met een missie moet de kans hebben om zijn impact te vergroten, door zijn boodschap te delen op de best mogelijke manier. Want hoe meer impact, hoe leuker de wereld wordt!

onze droom

een leukere wereld met meer SaM&horigheidsgevoel

droom

wat we gewoon doen

We bieden kwalitatieve Marketing & Communicatie aan van A tot U. Van advies tot uitvoering. We adviseren, creëren en coördineren. Vaak begint het met een marketing- en communicatiestrategie of met conceptontwikkeling, maar daarna zorgen we ook gewoon voor de uitvoering ervan. Zoals het ontwerpen en ontwikkelen van materialen voor evenementen, of het bedenken en maken van een moodfilm voor social media. Doe je het liever zelf met een beetje hulp van ons SaM&. Dat kan natuurlijk ook. We bieden gewoon een oplossing voor al je Marketing & Communicatie vraagstukken.

SaM& is niet alleen en dus doen we het ook niet alleen. We werken SaM& met talentvolle creatievelingen, zoals grafisch vormgevers, videografen, fotografen en webbouwers. Per opdracht bekijken we hoe het beste eindresultaat bereikt kan worden en zoeken daarbij de beste creatieveling.

online

marketing

events

we love events

concepten

SaM& met jou
SaM&

SaM&werken

Kennis maken
We willen eerst heel graag even (online) kennismaken. Met een kop koffie of thee erbij bespreken we wie je bent, wat je doet en waar je van droomt.
SaM& de wereld leuker maken
Daarna bespreken we wat je wensen en doelen zijn. Wil je sparren en heb je behoefte aan ideeën en inspiratie, wil je aan je merk bouwen of wil je volledig ontzorgd worden? Niks is ons te gek, we willen jou gewoon helpen je impact te vergroten, op de best mogelijke manier.
SaM&werken
En als het goed voelt, sturen we je een voorstel. Een voorstel waarin we SaM& meer impact kunnen maken en SaM& kunnen doen wat we leuk vinden.
Proosten
En last but not least gaan we natuurlijk proosten op de SaM&werking. Want leuke dingen moet je vieren!
SaM&

stuur een bericht