fbpx
';

we ♥ events

en doen het dus ook gewoon met events. Een event is de ultieme manier om te zorgen voor een maximale merkbeleving en voor persoonlijke interactie. Voor zowel B2B als B2C. Of het nu om live communicatie gaat, een hybride event of een online event. We organiseren ze niet alleen zelf, maar helpen jou ook gewoon met de organisatie en/of marketing & communicatie van jouw event.

and now…..it’s party time!

events

Laten we eerlijk zijn, niets zo leuk en gezellig en fijn als een event. Het gevoel, de beleving en vooral het SaM& zijn zorgt ervoor dat je blij wordt van een event. Of het nou een dance events is, een cultureel festival, of een business boost, tijdens een event word je geïnspireerd, ontmoet je nieuwe mensen en stap je gewoon even uit je dagelijkse dingen. En dat niet alleen. Live communicatie is ook een perfecte middel om aan je merk te bouwen. Helaas mogen de live events nog even niet. Maar gelukkig zijn er ook online events, drive in events én hybride events, die het gewoon allebei doen. Online en offline.

SaM& doethetgewoon heel graag met events. We organiseren ze zelf graag, maar we helpen ook graag events die de wereld leuker willen maken met de organisatie en/of de marketing & communicatie. Bijvoorbeeld events op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit & diversiteit, sport en/of kunst & cultuur. Events die gaan voor verbinding, die aan communitybuilding doen, gewoon events die het SaM&horigheidsgevoel versterken.

we need more fun in the world

Rotterdam Pop-up Fest

Rotterdam Pop-up Fest

Ondanks Corona organiseren we dit jaar de allereerste editie van ons eigen event: Rotterdam Pop-up Fest. Rotterdam behoort tot één van de beste festival steden ter wereld. Maar een echte opening van het festivalseizoen is er nog niet. Dus hadden wij als idee om jaarlijks in januari het Rotterdamse festivalseizoen te openen, met pop-up performances van de Rotterdamse festivals op de meest verrassende plekken.

Vanwege Corona wordt de eerste editie iets anders en op een andere datum dan gepland. Maar we gaan het wel gewoon doen! Vanaf 5 juni 2021 zullen er pop-up perfomances van Rotterdamse festivals in de etalages van Rotterdam verschijnen. Hoeveel, welke, waar en wanneer, dat verklappen we niet. Dat is nog een verrassing. Zo willen we toch een lichtpuntje bieden aan iedereen die het nu zo nodig heeft. Om Rotterdam gewoon een beetje leuker te maken.

Rotterdam Pride 3
met events

♥Wil jij een online, drive-in of hybride event organiseren en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact met ons op. Wij kunnen meedenken over het concept en hebben een grote pool van creatievelingen voor de uitvoering. 

♥Ben je een event organisator die de wereld leuker wil maken en heb je geen tijd voor je marketing & communicatie, of vind je het gewoon niet leuk om te doen? Wij wel!

♥Wil je als ondernemer geïnspireerd worden tijdens een SaM& inspiratie businessboost, of wil je naar een nietwerkborrel? Hou dan onze socials en website in de gaten. Zodra het kan, gaan we los en gaan we je inspireren, zoals je nog nooit geïnspireerd bent. Beloofd! En tot die tijd? Doe je gewoon mee met onze online nietwerkborrels.

♥Heb je de events gemist en wil je je gewoon weer even op een event wanen. Kom dan naar ons Rotterdam Pop-up Fest in juni en geniet van verrassende acts van Rotterdamse festivals :-).

nietwerkborrel

nietwerkborrel

Wij missen de events. En de kroeg. We missen gewoon het SaM& zijn met leuke mensen en het even in-een-andere-wereld-stappen. Zeker nu. Juist nu, want SaM& is niet alleen. En om de wintermaanden toch een beetje leuker te maken, gaan we online nietwerkborrels organiseren met verschillende thema’s. Een Pub Kwis, Bingo en misschien zelfs wel een Karaoke en Raad de Plaat. We doen gewoon even gek, omdat we soms ook even niet willen werken.

De borrels zijn gratis, maar niet voor niks. We willen ondernemers SaM&brengen die allemaal de wereld leuker willen maken. Om elkaar te inspireren en te versterken, zodat we SaM& meer impact kunnen maken. Het is net werken. Maar dan even niet.  We zijn druk bezig met de voorbereiding van onze aller aller eerste, maar zeker niet de laatste, nietwerkborrel. Wil jij bij deze eerste aanwezig zijn? Meld je dan nu aan voor de voorinschrijving!

Rotterdam Pride Festival

marketing

online en offline

Online marketing boost
CFA 3
event
Hero Cassis Perfect Serve

wil jij de wereld leuker maken?

Laten we het dan SaM& doen!

Delftseplein 36

Email: samen@doethetgewoon.nl

Miranda: 06-27073148

Simona: 06-11591834

stuur een bericht