SaM&

SaM&

wat

doet

SaM&

gewoon.

Van A tot U.

Van Advies tot Uitvoering. SaM& is een full service Marketing & Communicatiebureau dat zorgt voor zowel online als offline zichtbaarheid. We love Events en doen het dus ook gewoon met Events. Adviseren, creëren en coördineren. Vaak begint het met een marketing- en communicatiestrategie of met conceptontwikkeling, maar daarna zorgen we ook gewoon voor de uitvoering ervan. Zoals het ontwerpen en ontwikkelen van materialen voor evenementen, of het bedenken en maken van een moodfilm voor social media. SaM& biedt gewoon een oplossing voor al je Marketing & Communicatie vraagstukken.

SaM& is niet alleen.

Je moet gewoon doen waar je goed in bent. Daarom werken we SaM& met talentvolle creatievelingen, zoals grafisch vormgevers, videografen, fotografen en webbouwers. Per verzoek of opdracht bekijken we hoe het beste eindresultaat bereikt kan worden en zoeken daarbij de beste creatieveling.

Laten we het SaM& beleven!

Je product of dienst verkopen door te vertellen welke kwaliteit het heeft en waarom het zo goed is, is tegenwoordig niet meer voldoende. Je zult moeten laten zien waarom het zo goed is, laten voelen, laten beleven. Wij hebben veel ervaring met het creëren van een beleving. Maar dat niet alleen. We vinden het ook gewoon leuk om SaM& met jou te zorgen dat je opvalt bij je doelgroep, waardoor jij zichtbaar resultaat boekt.

SaM& is Simona & Miranda. Een mix van Rotterdamse mentaliteit, Brabantse gezelligheid en Italiaans temperament. We doen wat we leuk vinden, gewoon omdat het leven te kort is om dat niet te doen. SaM& staat voor een scherpe blik van vier groene ogen, voor creativiteit in het kwadraat en voor persoonlijk contact met aandacht. SaM& is gewoon SaM&. 

loves food

loves drinks

loves fun

loves events

conceptontwikkeling nieuwsbrieven strategie activatie webdesign naamsbekendheid moodfilm social media adviseren huisstijl sparringpartner identiteit imagobouwen beursmaterialen productlancering doelgroepbepaling positioneren marketingstrategie ontwikkelen beursmaterialen creëren fotografie  videomarketing merkcampagne storytelling contentmarketing  coördineren

SaM& heeft er gewoon zin in!