fbpx
';

marketing

Opvallen bij je doelgroep is harder nodig dan ooit. Het is belangrijk dat je op de juiste plekken zichtbaar bent met jouw verhaal en dat je boodschap klopt van het begin tot het eind. Maar hoe? Wij helpen jou daar graag bij en daarom bedenken we SaM& met jou onderscheidende concepten om jouw mooie verhaal op de juiste manier bij jouw doelgroep binnen te laten komen. Zowel online als offline. En we bedenken het niet alleen, we voeren het ook uit als je dat wilt. Van A tot U, van advies tot uitvoering. We ontzorgen jou door te doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

we need more you in the world

val op bij je doelgroep

Wij vinden dat kwalitatieve marketing & communicatie toegankelijk en mogelijk moet zijn voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan het leuker maken van de wereld. Of je nu een inclusief event organiseert, een vegan concept store hebt of duurzame fashion ontwerpt. We love it all! Hoe groot of klein een bedrijf ook is en hoe groot of klein het budget, elk bedrijf met een missie moet de kans hebben om zijn zichtbaarheid te vergroten en de juiste doelgroep te bereiken.  

Daarom bieden we verschillende marketing pakketten aan. Voor elk budget. Wij geloven alleen niet in standaard. Dat zijn wij niet, en jij ook niet. Iedereen en elk bedrijf is anders en heeft andere behoeftes. We bieden dan ook geen standaard pakketten aan, waarin we zeggen een x aantal posts te plaatsen of een x aantal advertenties. Wij geloven in persoonlijk en op maat gemaakt, en dat dan verwerkt in een pakket. De oplossing voor elk budget en elke behoefte mét de SaM& spirit! 

let’s share peace, love and lot’s of fun

marketing pakketten

Ben je toe aan de volgende stap en wil je je marketing naar een volgende niveau brengen met de hulp van een professional? Dan bieden we je het SaM& doen pakket aan. Hierin zit een waardevolle strategie/brainstorm/sparring sessie, waarbij je door scherpe vragen en creatieve ideeën in een korte tijd helder krijgt welke koers je moet varen. Verder doen we een online scan, waarin we je hele online etalage onder de loep nemen. Én krijg je, naast de content toolkit, social formats waarmee je een eigen social handboek SaM& kunt stellen.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning en wil je een deel van je marketing uitbesteden? Kies dan voor SaM& op maat. Met dit pakket nemen we je marketing uit handen voor wat en wanneer je maar wilt. Dit kan een strategiesessie zijn, een brainstorm, maar ook het schrijven van nieuwsbrieven, of social content creëren. Jij roept, wij doen het gewoon! Hierdoor kun je je zichtbaarheid een enorme vergroten en meer impact maken!

Online marketing next level

SaM& doen

breng je bedrijf en merk naar een volgend niveau

€497,-

excl. BTW

Wil je zelf je marketing doen, maar wil je deze met persoonlijke begeleiding naar een volgend niveau tillen en opvallen bij je doelgroep? Doe het dan gewoon SaM&. In dit pakket zit:

√ Intakelijst

√ Intakegesprek

√ 2,5 uur brainstorm, strategie en of sparringsessie 

√ Online-scan

√ Social media formats

√ Content toolkit 

√ Evaluatie

SaM& doen

SaM& op maat

professionele marketing ondersteuning

offerte

op maat

Zoek je meer hulp bij je marketing? Gewoon omdat je het te druk hebt om het zelf te doen, of omdat je het gewoon niet leuk vindt en wij wel, neem dan contact met ons op. We gaan eerst een (online) koffie of thee doen en bespreken je wensen en behoefte. Daarna maken we een voorstel op maat. 

√ Intakelijst 

√ Intakegesprek

√ Offerte op maat

√ SaM& op maat. Wij gaan jouw bedrijf en merk boosten en zorgen voor meer impact. Van strategie tot uitvoering!

SaM& is niet alleen!

wat doet SaM& gewoon nog meer?

event

events

we love events

Rotterdam Pop-up Fest
Catwalk Corporate Fashion Award
SaM& marketing
Hero Cassis met Ketel1

wil jij de wereld leuker maken?

Laten we het dan SaM& doen!

Delftseplein 36

Email: samen@doethetgewoon.nl

Miranda: 06-27073148

Simona: 06-11591834

stuur een bericht