fbpx
side-area-logo

SaM& in Coronatijd

SaM& in Coronatijd

SaM& in Coronatijd

Daar zit je dan met je nieuwe plannen. “We gaan het alleen nog maar doen met events.” Dit besloten we niet alleen omdat we van events houden om de sfeer, het persoonlijke contact (en ja ook de wijn), maar ook omdat de eventbranche al jarenlang groeit en er o.a. uit het 2020 event trendrapport van Eventbrite naar voren kwam dat in 2020 marketing en promotie hoog op de agenda van iedere evenementenorganisator staat en marketeers de meest gezochte beroepsgroep is. “Joehoe hier is SaM&!” Dus wij aan de slag met een -SaM& doethetgewoon met events- concept. We zouden in april onze eerste pilot doen. Bam!

En dan is er opeens Corona. En zitten we SaM& in een surrealistische Science Fiction film, waarin ze een vreemde taal spreken met woorden als intelligente lockdown, social distance en het nieuwe normaal. Waarin events worden verzet of gecanceld en er geen budgetten meer zijn. Voor deze film hebben we ook nog eens meerdere rollen gekregen zoals leerkracht, dochter op afstand, 24-7 moeder en o ja ondernemer. En dat allemaal terwijl we niet fysiek SaM& zijn. Kortom: paniek.

Tja. Wat doe je dan als SaM& op afstand. Nou gewoon. We zorgen ervoor dat het, ondanks dat het een spannende film, ook een leuke film is. Met een goed einde. En ja ook wij vinden het eng en zijn bang dat er iets met onze ouders of andere dierbaren gebeurt. Of dat we helemaal geen inkomsten meer hebben, omdat de 1,5 meter maatschappij het nieuwe normaal is. Want hoe doe je het nieuwe normaal op een event? (We hebben daar trouwens wel ideeën voor, die we zullen delen in een andere blog.) Maar wij geloven erin dat als we het SaM& doen het gewoon gaat lukken. En wij niet alleen. Want iedereen heeft het opeens over SaM& sterk (ok ok ze schrijven samen sterk, maar weten zij veel). Daarom zijn wij alweer druk bezig met nieuwe plannen, waar we jullie binnenkort meer over zullen vertellen. Wat doe jij SaM& in Coronatijd? Laat het ons in een reactie hieronder weten.

Blijf gezond, maak plezier en doe het gewoon SaM&!

samendoethetgewoon

There is 1 comment on this post
  1. Anoeska
    april 21, 2020, 1:57 pm

    Ik ben al 7 weken Sam& met mijn man en zoon van 16. Sam& doen wij t gewoon. Gewoon door dag lief voor elkaar te zijn en van elkaar te houden.